3eetlepelpestoZie notities veld onderin voor een recept.
1chorizoin dunne plakjes
1rolglutenvrije bladerdeegSchär
1handjegeraspte kaas+ een beetje extra
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 C.
Rol de rol glutenvrije bladerdeeg met een deegroller uit tot een langwerpige plak.
Smeer ongeveer 3 el ricotta over de glutenvrije bladerdeeg zodat alle bladerdeeg besmeerd is. Strooi een handje kaas over de ricotta. Verdeel hierna de plakjes chorizo worst (in de breedte). Hou ongeveer 2cm ruimte leeg tussen de plakjes. Verdeel als laatste de pesto tussen de plakjes chorizo.
Draai de plak glutenvrije bladerdeeg met de korte kant naar jezelf toe. Rol vanaf de korte kant de bladerdeeg op tot een grote rol. Geeft niet als er wat ingrediënten uitkomen.
Druk de rol voorzichtig aan. Snij nu ongeveer plakken van 1 a 2 cm Leg de plakken op een bakplaat bedekt met bakpapier
Strooi eventueel nog wat kaas over de spiralen heen. Zet de bakplaat in de oven en bak voor 20-30min goud bruin in de oven. De spiralen zijn klaar als de glutenvrije bladerdeeg goudbruin is gekleurd en knapperig is geworden
Notities
Wist je dat je heel gemakkelijk zelf pesto kan maken? Lees hier het recept.